Neeldervelt fase 6 nu in presale!

Neeldervelt fase 6 nu in presale!

Hoe ver zijn we?

De verkoop van de 40 woningen van fase 6 in Neeldervelt komt steeds dichterbij en in aanloop op de officiële verkoop starten we met een pre-sale!

Hoe werkt de presale?

Vanaf nu tref je op de website per woningtype en per bouwnummer alle informatie die voorhanden is over de 40 nieuwe woningen. Zo zie je er de circa perceelsoppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden van de types, impressies en een prijsindicatie/prijsrange. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld vlak voor de officiele verkoop.

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald bouwnummer dan kun je het pre-saleformulier invullen. Als je het pre-saleformulier vóór 22 mei 2023 invult dan krijg je voor de start verkoop de verkoopbrochure en prijslijst van ons en krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Schrijf je hier direct in!

Start verkoop naar verwachting in juni 2023

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment wat naar verwachting in juni 2023 zal plaatsvinden. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Uiteraard is er op dat moment ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider.

Op de hoogte blijven?

Wil je persoonlijk uitgenodigd worden voor de start verkoop en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je hieronder dan in voor onze nieuwsbrief.