Schrijf je in voor de presale

Hoe werkt de presale?
Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald woningtype of zelfs al voor een specifieke kavel dan kun je dit formulier invullen. Het digitale inschrijfformulier komt automatisch bij de makelaar terecht. Vul één inschrijfformulier in per gezin/familie. Als je het presale formulier invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan namelijk als een van de eerste bij en dat waarderen we!

De presale loopt tot en met 22 mei a.s.

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die in juni zal plaatsvinden. Op dat moment zijn ook de verkooptekeningen te downloaden en is de definitieve prijslijst gereed. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve kavelkeuzes kenbaar maken.

Natuurlijk kun je bij vragen altijd bij de makelaar terecht!

Alle pre-sale inschrijvers ontvangen een week voor de start van de verkoop een brievenbuspakket met alle info voor de verkoop, hiervoor is het belangrijk dat je ook je huisnummer doorgeeft in onderstaand pre-sale formulier!

 

Contactgegevens

Verkoop en informatie:

Jack Frenken makelaars en adviseurs
Jack Frenken makelaars en adviseurs
Graaf Reinaldstraat 1
Roermond
(0475) 335 225
info@jackfrenken.nl

Ontwikkeling en Realisatie:

Janssen de Jong

Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V.

Science Park Eindhoven 5049, 5692 EB Son en Breugel

Postbus 30, 5690 AA Son en Breugel

088 - 355 94 00
projectontwikkeling@jajo.com