Inschrijven voor de Presale is nu mogelijk

Inschrijven voor de Presale is nu mogelijk

Inschrijven voor de presale is nu mogelijk!

13 november 2020

Met veel enthousiasme presenteren we je dit nieuwsbericht van het project Neeldervelt Roermond. Een nieuwsbericht met mooi nieuws, want inschrijven voor de presale is vanaf nu mogelijk!

Hoe ver zijn we?
De afronding van de verkoopstukken is bijna gereed en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project.  We krijgen echter al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor al deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een presale!

Op deze website tref je vanaf nu per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. Zo zie je er de perceeloppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden en een prijsindicatie. De definitieve prijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsommen, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Hoe werkt de presale?
Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald woningtype of zelfs al voor een specifieke kavel dan kun je het presale formulier op de website invullen, dit is te vinden onder de pagina "presale". Als je het presale formulier vóór de start verkoop invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we! Inschrijven voor de presale is geheel vrijblijvend.

Laat je meenemen door Neeldervelt en bekijk de rondleiding waarin Camille Bogie van Jack Frenken makelaars en adviseur alles verteld over Neeldervelt en Leon verteld waarom hij graag met zijn gezin in Neeldervelt woont.

Start verkoop moment
Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die in december zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de brochure en de definitieve prijslijst uitgereikt. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve kavelkeuzes kenbaar maken. Uiteraard is daar ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaar.

Schrijf je hier in!