WELKOM BIJ DE SNEAK PREVIEW

WELKOM BIJ DE SNEAK PREVIEW

Graag nemen we je mee naar de nieuwe fase van plan Neeldervelt. Neeldervelt is een fantastische plek om te wonen, gelegen in Roermond in het stadsdeel Maasniel, met alles in de buurt.


De nieuwe fase biedt veel diversiteit, zowel qua type woning als qua architectuur. Er is ruimte voor 33 woningen en drie bouwkavels. De woningen bestaan uit 20 levensloopbestendige woningen, 10 twee-onder-een-kap gezinswoningen en drie vrijstaande villa’s. In totaal gaat het om vijf type woningen, met een woonoppervlak variërend tussen de 87 en 159 m2.

11 december a.s. vindt er een online sneak preview event plaats. Schrijf je snel hiervoor in om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de nieuwe woningen en de bijbehorende prijsranges.
 
Schrijf je in voor de presale - speciaal voor de early birds!
Heb je na het bijwonen van het sneak preview event al een voorkeur voor één of meerdere bouwnummers? Dan kun je het presale-formulier in de online brochure invullen. Als je het presale-formulier invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als één van de eersten bij en dat waarderen we!

Let op: inschrijven voor de presale kan slechts tot en met 27 december a.s. Dus wees er op tijd bij!
 
Vragen?
Heb je vragen over het sneak preview event, de presale of de woningen? Neem dan contact op met makelaar Jack Frenken via telefoonnummer 0475-335 225. De makelaar helpt je graag verder!
 
Start verkoop
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verkoopdocumentatie en maken we definitieve prijsafspraken. We verwachten in januari 2022 officieel in verkoop te gaan met Neeldervelt Fase 5. Uiteraard brengen we je daar als eerste van op de hoogte via deze nieuwsbrief en de website. Tijdens de start verkoop wordt de uitgebreide verkoopbrochure inclusief verkooptekeningen, koperskeuzelijst en de definitieve prijslijst verstrekt. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Heb jij je ingeschreven voor de presale? Dan heb je een streepje voor. Wel zo fijn!