Start verkoop druk bezocht!

Start verkoop druk bezocht!
Op maandag 22 januari is de verkoop van de eerste 36 woningen in het woningbouwplan Neeldervelt in Roermond succesvol van start gegaan. De verkoopmanifestatie is drukbezocht en de geïnteresseerden reageerden zeer enthousiast op de plannen. In deze eerste fase worden 3 woningtypes aangeboden: 24 hoevewoningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen.

Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. Binnen het plangebied van ruim 10 hectare, ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling de komende jaren gefaseerd 179 grondgebonden woningen in een ruime en groene omgeving. Naast projectmatige twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en eengezinswoningen biedt Neeldervelt ruimte voor vrije sectorkavels waar toekomstige bewoners zelf aan de slag kunnen.

Bij de ontwikkeling van het plan wordt niet alleen aandacht besteed aan wonen, maar ook aan de aanwezigheid van de das, speelgelegenheid voor de kinderen, tuinieren en een 'groene' woonomgeving. De toekomstige bewoners kunnen profiteren van de voorzieningen van de stad Roermond en toch groen wonen en leven in de tuin van Roermond.

De woningen in Neeldervelt zijn ontworpen door Quant Architectuur. De verwachting is dat zomer van 2018 gestart kan worden met de bouw van fase 1. Janssen de Jong Bouw Zuid is verantwoordelijk voor de realisatie van de woningen. 
Kijk voor meer informatie op www.neeldervelt.nl of neem contact op met Jack Frenken makelaars en adviseurs, tel (0475) 335 225, info@jackfrenken.nl.