Start bouw fase 6 - Neeldervelt

Start bouw fase 6 - Neeldervelt

Fijne Feestdagen!

Medio 2024 de bouw van start!
We zijn verheugd om aan te kondigen dat medio 2024 de bouw van de eerste woningen van fase 6 in Neeldervelt van start zal gaan. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in diverse woningtypes, variërend van levensloopbestendige woningen tot mooie eengezinswoningen. Deze fase biedt voor ieder wat wils!

Via de kavelkaart op de website heb je in één oogopslag een duidelijk overzicht van de beschikbare woningen en vind je ook alle informatie. Als je interesse hebt, kun je je direct inschrijven via het inschrijfformulier op de website. Voor vragen staan onze makelaars klaar om je te helpen. Je vindt de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief.

Met deze positieve ontwikkelingen gaan we vol goede voornemens het nieuwe jaar in! Echter voordat we het nieuwe jaar ingaan komen eerst de feestdagen er nog aan. We willen van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen alvast fijne feestdagen toe te wensen en een voorspoedig nieuwjaar vol woongeluk!

We kijken uit naar de bouw en hopen dat dit een geweldige toevoeging zal zijn in Roermond en tot de bestaande woningen van Neeldervelt. Voor vragen of meer informatie, aarzel niet contact met ons op te nemen!