Start bouw fase 1 najaar 2018

Start bouw fase 1 najaar 2018

In het najaar van 2018 start Janssen de Jong Bouw Zuid B.V. met de bouw van de eerste woningen in het Neeldervelt. Deze fase bestaat uit 24 hoevewoningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaand geschakelde woningen. Van deze woningen zijn er nog maar enkele beschikbaar. Wilt u volgend jaar wonen in het Neeldervelt? Informeer dan bij Jack Frenken Makelaardij voor de laatste beschikbare woningen.

Op dit moment is Dura Vermeer Infra druk bezig met het zogenaamd bouwrijp maken van het terrein. Dit houdt in dat het gescheiden rioolsysteem wordt aangelegd en de fundering van de wegen wordt aangebracht. In het Neeldervelt wordt een infiltratieriool toegepast. Dit betekend dat al het regenwater op de locatie in het riool onder de wegen infiltreert in de bodem. Deze werkzaamheden worden in mei afgerond waarna in juni gestart wordt met de aanleg van kabels en leidingen door de nutspartijen. Deze nieuwe wijk wordt ook voorzien van glasvezel.

Binnenkort zal ook gestart worden met de verkoop van vrije sector kavels. Dit zijn kavels waar u zelf uw woning kunt realiseren. Wilt u wel uw  droomwoning realiseren maar heeft u niet de mogelijkheid om dit zelf te organiseren? Hier hebben wij binnenkort ook een oplossing voor. Schrijf u nu alvast in via de contactpagina en geef aan dat u geinteresseerd bent in bouwkavels. U wordt dan op de hoogte gebracht zodra de verkoop start.