Op maat NOM woningen voor Coever Vastgoed.

Op maat NOM woningen voor Coever Vastgoed.
Coever Vastgoed uit Roermond heeft met Janssen de Jong Projectontwikkeling een turnkey overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling en realisatie van 30 zeer energiezuinige woningen. De Nul-op-de-Meter woningen worden gebouwd in het woningbouwproject Neeldervelt te Roermond. De woningen zijn bestemd voor de vrije huursector.
 
De 30 hoevewoningen worden gasloos en Nul-op-de-Meter uitgevoerd en zijn op maat ontwikkeld voor Coever Vastgoed. Een lage energierekening voor de huurder stond daarbij centraal. Janssen de Jong Bouw start in juni van dit jaar met de realisatie van de eerste woningen.
 
Rob van der Sterren, Managing director Coever Vastgoed: “Na de laatste jaren fors te hebben uitgebreid met woningen buiten de provincie, zijn we overtuigd van de toegevoegde waarde van deze asset voor onze groeiende vastgoedportefeuille. Kijkende naar de doelgroep, het huursegment en de energieprestatie passen deze woningen uitstekend in onze strategische portefeuille en zijn wij overtuigd van de toekomstbestendigheid van deze aankoop.”
 
Simone Broens, Assetmanager Coever Vastgoed vult aan: “Neeldervelt is ons eerste Nul-op-de-Meter nieuwbouwproject in Roermond. Het zijn prachtige woningen in een groene wijk, dichtbij de stad en het buitengebied. In een prettige samenwerking met Janssen de Jong Projectontwikkeling en onze adviseur abc nova hebben wij de woningen uitgebreid met divers meerwerk. Een duurzame toekomstbestendige woning met lage en stabiele woonlasten maakt het verschil. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor ons als belegger. Geïnteresseerde kandidaten kunnen hun interesse alvast per email kenbaar maken via info@coevervastgoed.com.”
 
Over Neeldervelt
Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving, in het stadsdeel Maasniel, aan de noordoostzijde van Roermond. Binnen het plangebied van ruim 10 hectare ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling de komende jaren 179 woningen. Naast de 30 vrije sector huurwoningen wordt er een gevarieerd aanbod aan koopwoningen gerealiseerd: twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en levensloopbestendige woningen. Ook biedt Neeldervelt volop ruimte voor particulier opdrachtgeverschap in de vorm van vrije sector bouwkavels. Meer informatie www.neeldervelt.nl