Nog enkele vrijstaande woningen te koop!

Nog enkele vrijstaande woningen te koop!

De contouren van Neeldervelt worden langzaam maar zeker duidelijk. We kunnen inmiddels met recht van een populaire woonwijk spreken. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want Neeldervelt is echt de ideale uitvalsbasis. Lekker dichtbij alle voorzieningen, maar ook natuur vind je er om de hoek. Met een keur aan faciliteiten in de directe omgeving is deze woonwijk bovendien toekomstbestendig. Simpel gezegd: Neeldervelt heeft ‘Alles in de buurt’!

De laatste vrijstaande woningen!
Aan de rand van Neeldervelt, aan de nieuwe straten Techelkuylen en De Tegelarije, worden 15 vrijstaande villa’s op ruime percelen aangeboden. De architectuur van deze villa’s varieert van eigentijds tot karakteristiek. Hiervan zijn er nog maar enkele te koop! De aannemer staat klaar om te starten met de werkzaamheden. De villa’s worden medio 2022 al opgeleverd!

Nieuwe wegen in Neeldervelt
Aan infra aannemer Dura Vermeer is opdracht gegeven om alvast de ruwe asfaltwegen van de nieuwe fase aan te leggen. Dit betekent dat er direct 3 nieuwe straatnamen komen in het gebied: In het Stichel, Sint Bansweg, Techelkuylen en de Tegelarije zal worden verlengd. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en zullen rond de zomer worden afgerond. Zo wordt de indeling van Neeldervelt steeds beter zichtbaar. 

Bekijk direct de beschikbaarheid