Neeldervelt fase 6 - 24 woningen nu in verkoop!

Neeldervelt fase 6 - 24 woningen nu in verkoop!

Het is zo ver, de verkoop Neeldervelt fase 6 is gestart!

In deze fase is een plek voor jong én oud, gezinnen en starters. 
Er worden 24 woningen in verkoop gebracht bestaande uit de volgende types: 

3 x vrijstaande woningen
2 x twee-onder-éénkapwoningen
6 x hoek- en tussenwoningen
13 x levensloopbestendige woningen

Verkoopinformatie

Vanaf nu zijn de belangrijkste verkoopstukken online beschikbaar onder het kopje downloads. Hier vind je o.a. de verkoopbrochure, de prijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving, koperskeuzelijst en de verkooptekeningen. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie over de woningen en bouwnummers voorzien en je helpen met het maken van de juiste keuze.

Schrijf je in!

Vanaf nu tot en met 25 juni 23:59 kun je jezelf middels het inschrijfformulier op deze website officieel inschrijven voor de woning(en) van je voorkeur. Heb je, je gedurende de presale periode al ingeschreven voor het project? Ook dan moet je het inschrijfformulier op de website invullen en je definitieve bouwnummerkeuzes kenbaar te maken. Je krijgt daarbij wel een voorrangspositie in de toewijzing van de woningen. Denk goed na over je keuzes, het moment van inschrijven is niet van belang, als het maar uiterlijk op 25 juni gebeurt. 

Vragen?
Wil je graag wat hulp bij het maken van de juiste keuzes of heb je vragen aan de makelaars? Schroom dan niet om contact met ze te leggen, de contactgegevens staan onderaan deze pagina.