Bijna alle woningen toegewezen!

Bijna alle woningen toegewezen!

De inschrijfperiode voor de 15 vrijstaande woningen en 5 vrije sector bouwkavels in Neeldervelt is op 17 december afgerond. We hebben een groot aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse! Bijna alle woningen zijn op dit moment toegewezen onder deze belangstellenden en er is een reservelijst opgemaak met overige ingeschreven kandidaten. De makelaars van Jack Frenken gaan de verkoopgesprekken met de eerste optanten inplannen.

Er zijn nog een paar woningen per direct beschikbaar en het kan natuurlijk zijn dat er weer woningen beschikbaar komen na de verkoopgesprekken. Op de website tref je een digitaal inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Zodra we een woning aan je kunnen toewijzen neemt de makelaar contact met je op.

Voor de actuele status van de bouwnummers verwijzen we naar de kavelkaart op de website, daar staat per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen of wil je graag het magazine van de woningen ontvangen? Dan kun je contact zoeken met Jack Frenken makelaars en adviseurs, zij staan je graag te woord, telefoonnummer: 0475-335225.