28 extra woningen in Neeldervelt

28 extra woningen in Neeldervelt

Donderdag 9 juli jl. is het bestemmingsplan Neeldervelt vastgesteld. Gemeente Roermond en Janssen de Jong Projectontwikkeling maakten eind 2019 afspraken over de toevoeging van 28 levensloopbestendige woningen aan het woningbouwplan Neeldervelt in Roermond. Het totale woningbouwplan bestaat uit 207 woningen waarvan er inmiddels 85 zijn gerealiseerd.

Het nieuwe bestemmingsplan biedt de mogelijk om in plaats van alleen vrije sector kavels, een gevarieerd aanbod bestaande uit levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaand geschakelde woningen, vrijstaande woningen en bouwkavels te realiseren.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is volop bezig met de ontwikkeling van de diverse woningtypes en verwacht in het najaar te kunnen starten met de verkoop. Meer informatie over het woningbouwplan kunt u vinden op www.neeldervelt.nl.

Over Neeldervelt
Neeldervelt is een aantrekkelijke woonwijk in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. Een gezellige dorpse sfeer aan de rand van de stad is wat Neel tot een gewild stadsdeel maakt om te wonen. In het Neeldervelt wordt een gevarieerde mix aan type woningen aangeboden: van rijwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaand geschakelde woningen en vrijstaande woningen. Voor diegene die zelf hun droomhuis willen ontwerpen en bouwen zijn er tal van mogelijkheden op een van de bouwkavels.